Tapwell

Tapwell is een merk uit Zweden waarbij het draait om kwaliteit en duurzaamheid. Daarom worden alle producten van Tapwell gemaakt in Italië, om de beste kwaliteit te garanderen.
De producten hebben een uniek uiterlijk waardoor ze echt in het oog springen! De meeste producten van Tapwell zijn verkrijgbaar met verschillende, originele oppervlakken. Let er wel op dat bepaalde oppervlakken met verloop van tijd en door gebruik wat kunnen veranderen qua kleur. Hier wordt in de beschrijving aandacht aan geschonken. Daarnaast is er bij het reinigen van sommige oppervlakken enige voorzichtigheid geboden. Ook hier wordt in de productbeschrijving aandacht aan geschonken.

Momenteel hebben wij geen producten op voorraad, dit maakt dat de levertijd per product ongeveer 2 weken bedraagt. Mocht dit anders zijn dan zullen wij u daar altijd van op de hoogte stellen en kunt u kiezen om de koop door te laten gaan of alsnog af te breken.

Mocht u vragen hebben over een bepaald product neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan het beste via info@kitchenco.nl. Wij streven ernaar uw mail binnen 3 uur te beantwoorden. U kunt ook altijd bellen naar 0618951695.