Privacybeleid

Privacybeleid

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van KitchenCo/ NuBeton (www.kitchenco.nl en www.nubeton.nl). Wij zijn ons er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. KitchenCo/ NuBeton respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website of diensten gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken. Ook leggen we uit hoe wij uw gegevens beschermen tegen misbruik en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonlijke gegevens.

Wij maken op de website gebruik van hyperlinks. U dient zich ervan bewust te zijn dat KitchenCo/ NuBeton niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

 

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van KitchenCo/ NuBeton. Hiervoor gebruiken wij met wachtwoorden beveiligde computers, beveiligde zakelijke e-mailadressen en beveiligde Dropbox. Wij maken gebruik van een sterk wachtwoordbeleid. Tevens zijn de websites beveiligd door middel van een SSL-certificaat (Secure Socket Layer- Protocol). Hierdoor zijn de persoonlijke gegevens die u invult beschermt.

Wij maken geen gebruik van Cookies op de website van NuBeton en de webshop van KitchenCo.

 

Doeleinden
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.


Derden
De door u verstrekte informatie wordt niet aan andere partijen verstrekt wanneer hier expliciet geen toestemming voor gegeven wordt, tenzij dit wettelijk verplicht op toegestaan is. Het kan zijn dat justitie bijvoorbeeld in het kader van onderzoek gegevens opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht deze gegevens af te geven.

De door u verstrekte informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van de partijen die noodzakelijk zijn om u van dienst te kunnen zijn. Hieronder worden deze partijen weergegeven.

Leveranciers:

De meeste producten worden rechtstreeks bij de leverancier besteld voor u en zijn niet bij ons op voorraad. Wij stellen de leveranciers op de hoogte van de benodigde gegevens om de bestelling of dienst uit te kunnen voeren. Leveranciers waar de producten besteld worden en van waaruit de producten verzonden worden naar u als klant zijn momenteel: Caressi, Behangfabriek, Dekker Zevenhuizen, Franke, Geurt Jansen Ermelo, Lorreine, Reginox, Tapwell (Zweden).  Deze partijen gaan zorgvuldig om met deze gegevens volgens de privacywet om uw privacy te beschermen. Wanneer u niet wilt dat de gegevens bij deze leveranciers terecht komen is het altijd mogelijk dat het product eerst naar KitchenCo/ NuBeton verzonden wordt. Van hieruit wordt het product naar u verzonden. Dit heeft helaas wel tot gevolg dat de levertijd langer is dan vermeld en er extra verzendkosten in rekening gebracht zullen worden. Vanzelfsprekend hebben alle werknemers van KitchenCo/ NuBeton, om u goed van dienst te kunnen zijn, de mogelijkheid om de gegevens in te zien. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. En kunnen deze gegevens alleen via de beveiligde systemen van KitchenCo/ NuBeton inzien.

 

Bezorgdiensten:

Als u een bestelling bij ons heeft geplaatst, is het onze verantwoordelijkheid dat uw pakket bij bezorgd wordt. De verschillende leveranciers maken daarvoor gebruik van pakketdiensten zoals onder andere PostNL en UPS. Het is daarvoor noodzakelijk dat zij uw naam en adresgegevens met deze partij delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst.

 

Administratiekantoor:

Onze boekhouding hebben wij uitbesteed aan Administratiekantoor van Oosten in Meeden. In de boekhouding bij dit kantoor worden alleen de verkoopfacturen met naam, adres en product opgeslagen op een beveiligd systeem. Bij verkoop aan bedrijven wordt hieraan ook het BTW nummer toegevoegd.

 

Mollie:

Voor het uitvoeren van betalingen in onze webshop maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt hiervoor uw naam, adres en betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Hiervoor zijn bij Mollie maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan geanonimiseerde gegevens met derden te delen. Alle eerder genoemde waarborgen met betrekking tot de privacy van uw gegevens gelden ook voor de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Google:

Wij maken gebruik van Google Analytics en Google Adwords. Door Google te gebruiken wordt informatie over uw surfgedrag opgeslagen, IP-adres (en omgeving van waaruit gebruik wordt gemaakt van de webshop), webbrowser, en besturingssysteem. Daarnaast kan ook worden bekeken op welke wijze de site is doorlopen. Dit kan zinvol zijn om de diensten van KitchenCo en NuBeton te optimaliseren. Momenteel maken wij geen gebruik van deze gegevens en worden deze dan ook nergens anders weergegeven dan bij ons beveiligde Google-account. Google kan de informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en Googlediensten en producten.

 

Bewaartermijn:

Iedere ondernemer is wettelijk verplicht om zijn administratie tot 7 jaar terug te bewaren. Dit houdt dus in dat de verkoopfacturen met een aantal persoonlijke gegevens 7 jaar in onze administratie bewaart worden. Daarna zullen deze vernietigd worden.

Tevens worden deze gegevens opgeslagen op de administratiepagina van de webshop zelf. Deze wordt eens per kwartaal bijgewerkt en gegevens van 3 maand of ouder worden verwijderd.

 

Rechten:

Wij maken alleen gebruik van de door u aan ons verstrekte gegevens. Wanneer een verzoek komt om voor dezelfde bestelling of dienst andere gegevens te gebruiken zullen wij u eerst vragen zich te legitimeren. Wij houden persoonlijke gegevens bij in deze verkoopfacturen. In geval van een vergeetverzoek zal deze geanonimiseerd geadministreerd worden. U hebt te allen tijde het recht op een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Hieronder volgt een nadere toelichting op uw rechten.

Inzagerecht:

U heeft te allen tijde het recht op verzamelde gegevens die betrekking hebben op uw persoon of daartoe te herleiden zijn, in te zien. U ontvangt dan binnen 30 dagen hierop een reactie op het bij ons bekende e-mailadres. U ontvangt dan alle gegevens die bij ons bekend zijn. Ook sturen wij een overzicht met alle verwerkers die deze gegevens ook onder zich hebben. En op welke wijze zij uw gegevens hebben opgeslagen.

 

Rectificatierecht:

U heeft te allen tijde het recht om de bij ons bekende gegevens aan te passen. Hiervoor vragen wij zo nodig om uw legitimatie.

 

Recht op beperking van verwerking:

U heeft te allen tijde het recht om de bij ons bekende gegevens te beperken.

 

Recht op overdraagbaarheid:

U heeft te allen tijde het recht om de bij ons bekende gegevens over te dragen naar een andere partij.

 

Recht van bezwaar en overige rechten:

U heeft te allen tijden het recht om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door KitchenCo of NuBeton. Als u bezwaar maakt zullen wij de gegevensverwerking staken in afhandeling van uw bezwaar.

 

Recht op gegevenswissing:

U heeft het recht om ons te vragen de bij ons bekende gegevens van u te verwijderen. U kunt het recht op verwijdering van gegevens vorderen als er geen geldige reden meer is om de gegevens lager te bewaren/ verwerken of als de gegevens onrechtmatig zijn verwerkt. In dit geval zijn wij ook verplicht om derde partijen ervan op de hoogte te stellen dat de persoonsgegevens verwijderd dienen te worden. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met de beschikbare techniek, de uitvoeringskosten en de redelijkheid van de maatregelen.

 

Wanneer u gebruik wilt maken van een van de boven genoemde rechten, dient u contact met ons op te nemen hierover. Wij zullen zo spoedig mogelijk, maar binnen 30 dagen reageren op uw verzoek.


Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Dit privacybeleid is voor het laatst bijgewerkt op 24-05-2018.