Tapwell EVO200 keukenkraan Messing

  • Merk: Tapwell
  • Model: EVO200 Messing
  • Beschikbaarheid: 1 tot 2 weken
€930,49 Excl. BTW: €769,00
Prachtige, stijlvolle keukenkraan met losse handdouche van het merk Tapwell uit Zweden. In de originele uitvoering messing. Door de handige, uittrekbare handdouche komt de waterstraal op plaatsen di...

Prachtige, stijlvolle keukenkraan met losse handdouche van het merk Tapwell uit Zweden. In de originele uitvoering messing. Door de handige, uittrekbare handdouche komt de waterstraal op plaatsen die anders moeilijk bereikbaar zijn. Het reinigen van de gootsteen en pannen gaat hierdoor bijvoorbeeld veel gemakkelijker.
De kranen worden gemaakt in Italië en deze kraan is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.
Met deze kraan hebt u echt een origineel product in uw keuken!

De garantie op deze kraan is 2 jaar en op de reserve onderdelen 5 jaar.
Bij het reinigen van de kraan is wel enige voorzichtigheid geboden. Het beste kan de kraan schoongemaakt worden met een zachte doek met water. Het oppervlak kan niet tegen basische (bv. ammonia), zuurhoudende (bv. citroenhoudende middelen) of schurende schoonmaakmiddelen. Let op! Messing gaat er na verloop van tijd ouder uit zien (patineren) en krijgt dan een prachtige donkere groenige, bruine of rode kleur. Wanneer u dit niet wilt, kunt u gebruik maken van een speciale messing polish. (bijvoorbeeld Brasso koperglans)

In verband met de levering direct uit Zweden, kan het zijn dat de levering iets langer duurt dan weergegeven. Wij nemen hierover contact met u op.

Indien u vragen heeft over dit product, neemt u gerust contact met ons op.
Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed