Tapwell BI228 Zeepdispenser Messing

  • Merk: Tapwell
  • Model: BI228 Messing
  • Beschikbaarheid: 1 tot 2 weken
€60,50 Excl. BTW: €50,00
Stijlvolle zeepdispenser van het merk Tapwell uit Zweden. In de originele uitvoering van messing. Prachtig in combinatie met een messing kraan van Tapwell.De zeepdispensers worden gemaakt in Italië en...

Stijlvolle zeepdispenser van het merk Tapwell uit Zweden. In de originele uitvoering van messing. Prachtig in combinatie met een messing kraan van Tapwell.
De zeepdispensers worden gemaakt in Italië en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen.

Bij het reinigen van de zeepdispenser is wel enige voorzichtigheid geboden. Het beste kan de zeepdispenser schoongemaakt worden met een zachte doek met water. Het oppervlak kan niet tegen basische (bv. ammonia), zuurhoudende (bv. citroenhoudende middelen) of schurende schoonmaakmiddelen. Let op! Messing gaat er na verloop van tijd ouder uit zien (patineren) en krijgt dan een prachtige donkere groenige, bruine of rode kleur. Wanneer u dit niet wilt, kunt u gebruik maken van een speciale messing polish. (bijvoorbeeld Brasso koperglans)

In verband met de levering direct uit Zweden, kan het zijn dat de levering iets langer duurt dan weergegeven. Wij nemen hierover contact met u op.

Indien u vragen heeft over dit product, neemt u gerust contact met ons op.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed