Tapwell Afdruiprooster messing

  • Merk: Tapwell
  • Model: messing
  • Beschikbaarheid: 1 tot 2 weken
€119,79 Excl. BTW: €99,00
Prachtig afdruiprooster/ bordenrek in de originele kleur messing. Prachtig te combineren met andere messing producten van Tapwell.Naast de prachtige uitstraling en uitstekende kwaliteit is dit rooster...

Prachtig afdruiprooster/ bordenrek in de originele kleur messing. Prachtig te combineren met andere messing producten van Tapwell.
Naast de prachtige uitstraling en uitstekende kwaliteit is dit rooster ook ruimtebesparend omdat het gemakkelijk op te rollen en weg te zetten is, ideaal voor bijvoorbeeld een tiny house.

Bij het reinigen van het rooster is wel enige voorzichtigheid geboden. Het beste kan deze schoongemaakt worden met een zachte doek met water. Het oppervlak kan niet tegen basische (bv. ammonia), zuurhoudende (bv. citroenhoudende middelen) of schurende schoonmaakmiddelen. Let op! Messing gaat er na verloop van tijd ouder uit zien (patineren) en krijgt dan een prachtige donkere groenige, bruine of rode kleur. Wanneer u dit niet wilt, kunt u gebruik maken van een speciale messing polish. (bijvoorbeeld Brasso koperglans)

In verband met de levering direct uit Zweden, kan het zijn dat de levering iets langer duurt dan weergegeven. Wij nemen hierover contact met u op.

Indien u vragen heeft over dit product, neemt u gerust contact met ons op.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed